IK Raid - Världens trevligaste hockeylag

IK Raid - Världens trevligaste hockeylag

Ispremiär

NyheterPosted by Jimmie Wed, August 21, 2019 09:41:58
Ik Raid går på is 1 september i Rambergsrinken.
Alla som vill spela är välkomna!

Lagfest 6 april

NyheterPosted by Jimmie Thu, April 04, 2019 15:13:36
Följande gäller:

Padeltennis på PDL Center i Mölnlycke kl. 14-15.
Kostnad ca 100kr/person

För anmälan till padel, smsa Jocke på 073-232 68 33 senast fredag 5/4”

Middag och lagfest från kl 18:00 plats:TBD

Årsmöte Ik Raid

NyheterPosted by Jimmie Thu, April 04, 2019 07:31:57
Den 11 juni klockan 18:30 öppnas Ik Raids årsmöte på parkgatan 49 i Göteborg.

Samtliga spelare är välkomna!

Flyttad match

NyheterPosted by Jimmie Mon, February 25, 2019 15:47:10
Sent på söndagen, när Ik Raid som bäst höll på med förberedelser inför match, meddelade KB Knights att de inte kunde ställa upp med mer än 7 man.

Matchen kommer istället spelas söndagen den 3 mars i Rambergsrinken.HOLD!!!

NyheterPosted by Jimmie Wed, February 13, 2019 10:15:56

Två dagar senare är vi åter i Fotskäl för bortamatch. I omklädningsrummet ordnades för första gången en Bravehart-inspirerad uppladdning med filmmusik och videoklipp. Simon "varje dag är alla hjärtans dag hos mig" Rönnberg skötte som vanligt snacket och det blev kort och gott ett "Hold!".

Fotskäl mönstrade något förändrat lag jämfört med i söndags men spelet visade sig bli likt ändå. Inte riktigt lika mycket klapp-klapp-spel från Ik Raids sida men övertaget var detsamma.

Måns "Jag skjuter hårt men det ser löst ut" fortsatte leta nät med otaliga skott men lyckades inte. Tobias "Jag skjuter löst men det ser hårt ut" Linnaro har också haft många chanser men inte lyckats näta. Det blev istället Daniel "DJ-Danne" Hansen som blev bäste målskytt med sina två baljor.

Värt att notera var även att Sebastian "Det hade varit så jävla snyggt om den lyckades" Walter spelade back för kvällen och lyckades friställa en motståndare med en slapp backhand som var tänkt att gå mellan benen.

Målvakt Simon "Jag är inte ens svettig" Rönnberg hade inte mycket att göra idag heller och tyckte inte ens att han behövde duscha efteråt.

Matchen då? -Jo den slutade 1-5 med Jonas Hansen, Daniel Hansen (2), Berra och Flodman som målskyttar. Och Måns tjatade till sig två ass.

Och inga utvisningar...... :-o

12 tappra mot Fotskäl

NyheterPosted by Jimmie Mon, February 11, 2019 09:16:34
Ik Raid åkte till Fotskäl med endast 11 utespelare. Och en av dessa var Christer Hallberg som härmed skulle spela sin första match som forward istället för målvakt. Och som han gjorde det!! Två mål och en assist blev det för honom.
Matchens spelare blev dock Patrik Bergqvist som stänkte in 3 mål och stod för en assist.
Dessförinnan hade Alexis Shipiline satt sitt första mål för Ik Raid.

Dubbelmötet med Fotskäl fullbordas på tisdag då Raid återigen åker på bortamatch mot samma lag.

Surt i borgen

NyheterPosted by Jimmie Fri, January 18, 2019 09:31:39
Ik Raid åkte till Frölundaborg, sent en kall torsdag i januari, med vetskapen om att det kommer bli en tuff och svår match med mycket fart från motståndarna.
Den som kanske inte fattat det till fullo är undertecknad som efter bara 2 sekunder på isen missbedömde en situation och gick på puck istället för kropp och åkte därför in i sargen med knät först. Återkom inte till spel.

Ik Raid hängde med bra och spelade väldigt smart, enkelt och stabilt och var det laget som fick in första pucken i mål. Det var Patrik "Berra" Bergqvist som lyckades med detta och första perioden kan nog vara Raids bästa denna säsong.

Andra perioden började med ännu ett snabbt Raidmål. Denna gång kapten Jonas Hansen. Passning från Tobias Linnaro.
Länge såg det ut som att Raid skulle kunna skrälla på bortaplan men hemmalagets hårda, stundtals fula, spel satte Ik Raid ur spel. Utvisningar och stök framför eget mål ledde till reducering 14:56. Kvitteringen kom 17:29. Sedan hade Raid ett par mållägen men det var ändå Herrings som kunde få in segermålet med endast 2 sekunder kvar.

Surt!!!! Sur strömming!!

Ballerinan i Kungälv!

NyheterPosted by Jimmie Sun, January 13, 2019 22:39:37

Ik Raid spelade under söndagskvällen bortamatch mot KB Knights i Oasen, Kungälv.

Ik Raid inledde målskyttet genom mannen på bilden ovan, men tappade sedan in 3 mål. Curtis Dionne och Andreas Flodman såg dock till att ställningen var oavgjord vid pausvilan.

I början av andra perioden knäcktes Knights riddare i målet efter två snabba Raidstänkare från Magnus Ljungdahl och Andreas Flodman. Kights reducerade men Raid höll undan med ett sjätte mål gjort av Jonas Hansen.

Slutminutrarna blev spännande med reducering och utvisning mot oss men krigande lyckades Raid hålla undan och det slutade 5-6 till Ik Raids favör.Nu stundar ännu en bortamatch på torsdag mot Herrings i Frölundaborg. Väl mött!

Next »